Search
winteruur

Winteruur: vannacht wordt 3 uur 2 uur

???? We gaan naar de winter toe en dit kan in de dagen en weken erna bij sommigen leiden tot slaapproblemen.Enkele tips om je bioritme op peil te houden!????Ga slapen op het uur dat je normaal gaat slapen… Sta op op het uur dat je normaal opstaat…☀️

Door de wintertijd wordt het vroeger donker waardoor een tekort aan daglicht kan ontstaan. Ga overdag op regelmatige tijdstippen een frisse neus halen, een korte wandeling doet deugd!???? Houd in de dagen na de uurverandering een vaste routine aan zoals sporten, lezen of voldoende bewegen en eet vooral gezond en niet te laat op de avond????‍♀️.???? Bereid je lichaam voor op de nacht door te relaxen en rust te vinden, breng bv elke avond je nachtcrème aan voor je gaat slapen.Maar nu eerst… genieten van dat extra uurtje slaap ????

Share this post